Foodstarter opent deuren bij Helicon op 10 september

Foodstarter opent deuren bij Helicon op 10 september

Op 10 september van 16.00-17.30 uur vindt de launch van food community Foodstarter plaats op haar nieuwe locatie bij Helicon aan de Scheepsboulevard 1 in Helmond. Foodondernemers, culinaire- en innovatieliefhebbers zijn van harte welkom om de professionele keuken en het concept van Foodstarter te ontdekken.

Voedingsbodem voor vernieuwde foodconcepten
‘Met Foodstarter bieden wij startende foodondernemers een kickstart’, legt oprichter Dirk van Ledden uit. ‘Zo helpen wij bijvoorbeeld UPPRINTING FOOD dat food concepten maakt van overgebleven voedsel met 3D printing en Duurzame Kost dat groente, fruit en vis duurzaam laat produceren door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Foodstarter is een accelerator die de slagingskans van een idee vergroot door kennis, netwerk en middelen beschikbaar te stellen. Al onze leden vormen een community. Zij mogen gebruik maken van onze professionele keuken en werkplek. Daarnaast organiseren wij netwerkbijeenkomsten. Zo helpen wij een idee uit de hobbykeuken en in bedrijf.’

Launch
Tijdens de launch openen wij onze deuren om aan iedereen te laten zien waar we voor staan, wat we doen en hoe de route eruit ziet die we samen gaan bewandelen’, vervolgt van Ledden. ‘Daarnaast horen we ook graag welke behoeftes er zijn vanuit de regio. Zodat we startende foodondernemers nog beter kunnen ondersteunen.’ Aanmelden kan via deze eventsite. Een hapje en een drankje gemaakt door Foodstarter members staat klaar.